Totaal­aannemer voor bouw en renovatie­projecten

Bent u op zoek naar een totaalaannemer voor een innovatief nieuwbouw- of renovatieproject? 

Moderne witte villa, gebouwd door BowBow
Moderne villa gebouwd door BowBow
Bowbow

Dan is BOWBOW Totaalaannemingen uit Sint-Eloois-Winkel de specialist die u zoekt. Wij hebben als bouwaannemer al tal van exclusieve bouwprojecten mogen verwezenlijken. Graag maken wij van uw project ons volgende succesverhaal!

Kies vandaag nog voor BOWBOW!

neem contact op

Voor exclusieve bouwprojecten

Al jaren profileren wij ons als totaalaannemer gespecialiseerd in moderne architectuur. Met name nieuwbouw in beton is onze grote sterkte. Uit beton realiseren wij innovatieve gebouwen met een unieke en impressionante uitstraling. Hiervoor werkt ons teamsamen met een uitgebreid netwerk van onderaannemers die hun vakgebied uitstekend beheersen. Ook als u op zoek bent naar een aannemer voor een totaalrenovatie zijn wij uw ideale bouwaannemer.

Moderne villabouw BowBow

onze aanpak bij totaal aannemingen

U wilt uiteraard vanaf het begin duidelijk weten waar u aan toe bent. Daarom begint onze samenwerking steeds met een goed gesprek om uw wensen en behoeften goed te begrijpen en een gedetailleerde prijs voor uw project op te stellen. Vervolgens stellen wij gespecialiseerde onderaannemers aan voor elk onderdeel van uw bouwproject. Wij controleren en co├Ârdineren alle werken zorgvuldig zodat alles volgens plan verloopt en communiceren hierover steeds duidelijk naar u. Met ons als uw bouwaannemer bent u er zeker van dat alle projecten van uw bouwproject vlot verlopen. Zodoende kunnen wij onszelf met recht en rede een echte totaalaannemer noemen.

Neem snel contact met ons op

Bent u op zoek naar een bouwaannemer voor de bouw van een moderne villa? Of wilt u graag een villa volledig laten renoveren? Als uw totaalaannemer nemen wij uw bouwproject van a tot z op ons. Geen project is ons te moeilijk: sterker nog, hoe ambitieuzer, hoe liever. 

Stuur vandaag nog een e-mail en laat ons samenzitten voor een eerste gesprek!

contacteer ons nu